İZMİR / BAYRAKLI - Bayraklı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ock

Bayraklı, Bornova, Çiğli ile Karşıyaka Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinin işbirliğiyle ve Narlıdere, Buca, Balçova, Gaziemir ile Karabağlar Rehberlik ve Araştırma Merkezilerinin desteğiyle, Yaşar Üniversitesi , İzmir Yüksek  Teknoloji Enstitüsü ,Tınaztepe Üniversitesi, Türk Hava Kurumu Meslek Yüksekokulu ve Kavram Meslek Yüksekokullarının  akademisyenleri tarafından  11 Ocak 2023 tarihinde 09.00-15.30 saatleri arasında Kariyer Danışmanlığı - Bölüm Tanıtımı Etkinliği , "Eğitimde Teknolojik Gelişmeler" ve "Doğru Meslek Seçiminde Doğru Yönlendirmenin Önemi" konulu seminer çalışmalarını gerçekleştirdik .Etkinlik Ortaokul ve orta öğretim kurumlarında görev yapan 250 rehber öğretmen/psikolojik danışmanlarına katılımı ile gerçekleşmiştir.

Ock

Kurumumuz Psikolojik Danışmanı Güler KÖKSAL tarafından  Demokrasi İlkokulu Okul Öncesi öğrencilerine Mahremiyet Eğitimi verilmiştir. Kendisine ve katkılarından dolayı Demokrasi İlkokulu Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.

Kas

Kurumumuz Psikolojik Danışmanlarından Gökhan AKKUŞ tarafından Milli İrade Ortaokulu Rehberlik Servisi ziyareti ve Kariyer Danışmanlığı Grup çalışması  7. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirmiştir.

Kas

Kurumumuz Psikolojik Danışmanlarından Özgür DEMİRCİ tarafından hazırlanan Kariyer Profili Grup Çalışması Bayraklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirmiştir.