İZMİR / BAYRAKLI - Bayraklı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ock

Çocuklar için Felsefe (P4C) uygulayıcı kursu, Rehber Öğretmen Asena Acarayman tarafından gerçekleştirilmiştir. Uygulamalarla desteklenen eğitime 9 kisi katilmistir.

Kas

Bayraklı ve Bornova Rehberlik ve Araştıma Merkezleri işbirliği ile düzenlenen Meslek Tanıtım Etkinliğimiz Yaşar Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloj Enstitüsü'nün katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Kas

Ekm

Ortaokul öğrencilerimizin ilgi, değer ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğrenim kurumuna geçiş sürecinde yapılacak rehberlik faaliyetlerinin koordine edilmesi, Öğrenci ve velilere, karar verme sürecinde gereken rehberlik hizmetlerinin tüm okullarımızda etkili bir şekilde sunulması amacıyla İlçemizde görev yapan Ortaokul ve Ortaöğretim rehber öğretmenlerinden oluşan ekibimiz çalışmalara başladı.

Ekm

Eğitim öğretim yılı boyunca yapılacak çalışmaları planlamak ve değerlendirmek üzere ilçemizde görev yapan Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlar ile bir ararya geldik.