İZMİR / BAYRAKLI - Bayraklı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Çevrimiçi Üniversite Tanıtım Günleri

Ağu

İlimiz genelindeki resmi/özel liselerde görev yapan rehber öğretmen / psikolojik danışmanlar ile YKS'ye giren 12. sınıf öğrenci ve velilerine yönelik olarak tüm yönleriyle YKS Tercihleri hakkında tüm merak edilen soruları cevaplamak ve bilgi vermek amacıyla "GELECEĞE YÖN VEREN TERCİHLER" konulu etkinliğimizi Bayraklı Rehberlik ve Araştırma Merkezi psikolojik danışmanı Özgür DEMİRCİ , İzmir Kız Lisesi Rehber Öğretmeni Yaşar BURÇAK ve Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Şengül AK tarafından 03/08/2021 Salı günü 20.00 - 22.00 saatleri arasında "ZOOM"  üzerinden gerçekleştirdik.

YKS TERCİH ROBOTU (1 Ağustos 2021) tıklayınız.

YKS Test Ortalamaları Son 4 Yıl tıklayınız.

Ortaöğretim Başarı Puanı Yarıya Düşen Sayısal Öğrencilerinin Puan ve Başarı Sırası Kaybı tıklayınız.

Ortaöğretim Başarı Puanı Yarıya Düşen Eşit Ağırlık Öğrencilerinin Puan ve Başarı Sırası Kaybı tıklayınız.

İTÜ ve ODTÜ Bünyesinde Yeni Açılan KKTC Kampüsü Programları tıklayınız.

Ağu