İZMİR / BAYRAKLI - Bayraklı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

2021 Çevrimiçi Lise Tanıtım Günleri

Nis

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Zülfü-Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Satı ÇALIŞKAN tarafından ilimizde görev yapan Ortaokul ve Lise Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenlerinin katılımıyla "Eğitimin Anka Kuşu: Mesleki Teknik Anadolu Liseleri" konulu  Seminer çalışması gerçekleştirilmiştir.

Nis

Çevrimiçi Lise Tanıtım Günleri kapsamında  Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi ile öğrencilerimizi buluşturduk.

Nis

Çevrimiçi Lise Tanıtım Günleri kapsamında  Kemalpaşa Ümran Bardan Güzel Sanatlar Lisesi ile öğrencilerimizi buluşturduk.

Nis

Çevrimiçi Lise Tanıtım Günleri kapsamında  Buca Atatürk Spor Lisesi ile öğrencilerimizi buluşturduk.

Nis

Çevrimiçi Lise Tanıtım Günleri kapsamında  Bayraklı Hisar Anadolu Lisesi ile öğrencilerimizi buluşturduk.

Nis

Çevrimiçi Lise Tanıtım Günleri kapsamında  Cihat Kora Anadolu Lisesi ile öğrencilerimizi buluşturduk.

Nis

Çevrimiçi Lise Tanıtım Günleri kapsamında  Özel Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Zülfü-Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile öğrencilerimizi buluşturduk.

Nis

Çevrimiçi Lise Tanıtım Günleri kapsamında  Bornova Yunus Emre Anadolu Lisesi ile öğrencilerimizi buluşturduk.

Nis

Çevrimiçi Lise Tanıtım Günleri kapsamında  Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile öğrencilerimizi buluşturduk.

Nis

Çevrimiçi Lise Tanıtım Günleri kapsamında  Buca Sosyal Bilimler Lisesi ile öğrencilerimizi buluşturduk.